WERE Studio bestaat uit twee ambitieuze professionals die uitgebreide kennis hebben van alles wat bij uw project komt kijken. Van ontwerp, tot bouwkunde en financiën. Daarnaast geloven wij in het creeëren van een goed projectteam dat aansluit op uw wensen en doelstellingen. In de afgelopen jaren hebben wij partners om ons heen verzamelt waar we nauw mee samenwerken. We hebben plezier in het omzetten van mooie ideeën naar werkelijkheid. Een transformatie van een oud pand tot een innovatief kantoor. Of een geheel nieuw, duurzaam project ontwikkelen. We willen verbazen, vernieuwen en duurzaam bezig zijn. 
 

 
logo-were.png
 
 

In 2010 studeerde Wesley Pabis af als bouwkundige. Wesley is als project manager betrokken geweest bij verschillende vastgoedprojecten, waaronder een groot tweejarig project in Dubai. Waarna hij in 2013 voor zichzelf begon. Bij WERE Studio is Wesley verantwoordelijk voor het aansturen van de partners, project management en het op orde houden van de financiën. 

 
wesley.png

Wesley Pabis

remy.png

Remy de Klein

Remy ontwerpt en onderneemt sinds zijn achttiende levensjaar. Daarnaast is hij actief geweest als professioneel fotograaf en heeft hij een bureau voor grafisch ontwerp en softwareontwikkeling geleid. Bij WERE Studio houdt Remy zich voornamelijk bezig met ontwerp en 3D visualisatie. Zijn grootste interessegebieden zijn innovatie en technologie.