Kantoorinrichting is meer dan alleen een functionele component. Het is meer dan een tafel om aan te werken, een stoel om op te zitten of een plant voor de gezelligheid. De inrichting en uitstraling van je kantoor zijn belangrijke onderdelen en de eerste stappen om impact te maken op de manier waarop werknemers werken, zich voelen op kantoor en in welke mate ze ondersteund worden in werkzaamheden. Hoe richten wij een ruimte in die perfect aansluit bij de wensen van haar gebruikers en fijn aanvoelt?

Om deze vraag te kunnen beantwoorden achterhalen wij de wensen van onze opdrachtgevers en de gebruikers. Wij zijn constant op zoek voor de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen en kijken verder dan alleen het meubilair op kantoor. Om onze opdrachtgevers totaaloplossingen voor op kantoor te kunnen bieden hebben wij ook onderdelen als kantoorbeplanting, vloer- en wandbekleding, verlichting, signing (sticker, print en druk) en ondersteunende IT-diensten toegevoegd aan ons dienstenpakket.  

Onze opdrachtgevers geven wij een goed beeld van het resultaat door vrijblijvend visualisaties en sfeerimpressies aan te bieden van het kantoor. Zo betrekken wij onze opdrachtgevers in het inrichtingsproces, staan alle neuzen dezelfde en zijn er aan het einde geen verrassingen.

Door onze kennis en ervaring op het gebied van kantoorinrichting en interieurontwerp weten wij wat werkt op jouw kantoor. Ons uitgebreide netwerk van specialisten, vakmensen en leveranciers ondersteunen ons bij de uitvoer van onze projecten en leiden deze met ons in goede banen.